Zoom verbeter platform met twee nuwe kenmerke

Zoom verbeter platform met twee nuwe kenmerke
Zoom verbeter platform met twee nuwe kenmerke
Anonim

Videokonferensie-app Zoom het vandag aangekondig dat hy twee nuwe kenmerke by sy platform gaan voeg, Zoom Apps en Zoom Events.

Zoom-toepassings stel gebruikers in staat om derdeparty-toepassings met hul Zoom-vergaderings te kombineer om betrokkenheid en samewerking in die arbeidsmag te bevorder. Zoom Events is die maatskappy se nuwe geleentheidsplatform vir groot en klein besighede om virtuele geleenthede aan te bied en bied kenmerke om die ervaring te verbeter vir diegene wat dit bywoon.

Image
Image

Daar is meer as 50 toepassings beskikbaar op die Zoom App Marketplace met 'n verskeidenheid om van te kies, soos Collibri, wat vergaderings opneem en transkribeer, en Dot Collector, wat mense in staat stel om menings te deel via intydse terugvoer.

Gebruikers kan ook speletjies soos Kahoot!, 'n interaktiewe vasvraprogram, en Heads Up! byvoeg, waar een speler soveel woorde moontlik raai terwyl die ander leidrade uitskree.

Zoom Events laat groot en klein besighede toe om virtuele geleenthede soos klante-geleenthede, verkoopsberaad en handelskoue aan te bied en te bestuur. Sakelui sal in staat wees om handelsmerkgeleentheidsentrums te bou en multisessie-geleenthede te skep. Gebruikers sal beide gratis en betaalde geleenthede kan aanbied wat óf publiek óf privaat kan wees. Zoom Events bied ook aanpasbare kaartjies en registrasie.

Image
Image

Volgens 'n blogplasing beplan Zoom om meer vermoëns by Zoom-geleenthede te voeg, soos "aanbieding van meerdaagse en multi-baan-geleenthede", maar dit sal eers een of ander tyd in die herfs arriveer.

Zoom bied steeds OnZoom, wat in Oktober bekendgestel is, wat ontwerp is vir klein besighede en entrepreneurs om virtuele geleenthede aan te bied en te publiseer. Alhoewel hierdie platform vir eers in openbare beta sal bly, volgens 'n persverklaring.

Aanbeveel: